adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

1 januari 2010

kul 2.30 pg
kononn yer nak tgk gerhana bulan...


laki ku xbalik lagi...ingat nak tunggu n tgk...maner ler aku tau kat sini xnampak...hahaha
last2..aku pun masuk tido {lagi baik}

bgn kul 11.30 pg

adohai...bohsan nyer aku...

da kul 2.30tghari

aku dok dpn tv jer...ngan anak2 n my hubby yg baru lik smyg jumaat..apa lagi nak wat yer tak..hehehe...
mkn pun blom lgi...suh adik ipar aku pi bel i something...malas aku nak kuar today...lgpun byk kedai yg tutup...
kuar memalam sikit baru syok bwk bebudak jln2...hehehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails