adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My Photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

JALAN2 KE ZOO TAIPING

hari sabtu yang lepas, "ayang" depa rajin plop nak bawak anak g ZOO hehehe.. budak2 punya happy, seawal 7 dah bangun. sibuk cakap nak g zoo... tp xbanyak la gambar dpt amik.. i pon dah xlarat hehehehe... + dalam tu naik train ... so cepat lah habis hehehe.... 

lagipon cuaca sekarang panaskan, myra, adam, aqish macam dimasak hehehe... terbakor kulit ^__^.
tapi xper... asalkan anak2 happy... 1st time for my kids pegi zoo ni.

















 
WAHHHH... im so debom...  now 7bln 1/2..  mengira hari .... fuh.. fuh... panik sentiasa hahahaha

"pucat"


sejak menjadi bos kucing and preggy ni.. aduh sangat letihnya i.. sampaikan rasa xgemar nak amik gambar.. sungguh pucat dan selebet muka i.. apa lagi body .. debom.. hiihihi...


gambar ni my friend yg dtg melawat i /kedai . dia la amik gambar ni... bole nampak kusam nyer i .. 
apa2 pon baby dalam perut sehat and active... alhamdullilah.. 

tp rasanya pasai i preggy baby boy , tu yang rasa xnak cantik2.. just ala kadar dan simple yang bole..
now dah 6bln preggy, lagi 3bulan..
WOW!!!!
perasaan berdebar lagi hahahaha... 

ok lah sampai sini je bole post.. i xberjalan kemana2 , so xde yang special.. ^__^.

happy birthday adam (11/1)+myra (15/3


 birthday my kids .

 gambar ni ,i suruh daddy dia yang amik.. macam ni lah jadi nyer... 

 "myra sumaiyah"  15/3/2013

adam haikal 11/1/2013






sebenarnya ingat nak beli mini ipad dkt dowg for hadiah, tp mama and papa dia tengah berjimat2 untuk bisnes . hadiah ni pon dari poket mama simpan.. hahaha.. kesian harijadi xmerasa apa2.. if orang tua xkesah lah tapi bagi kanak2 ... birthday satu hari yang ditunggu

xper , nanti if ada modal lagi mama ganti la hadiah yang korang idamkan tu yer sayang2 sekalian.. buat masa ni mama kena menabung sangat.

suka sangat bila tengok senyuman dowg happy dpt hadiah... 

I LOVE YOU MYRA/ ADAM

PAPA AND MAMA SAYANG YOU BOTH.

BERANGAN SEBENTAR ^_^

 always.. in love to you ^_^
 sejuk la... uissshh
 poyo cikit hahaha... 
 yummy
 blue one my gurl'
my boy'

dah lama xmenulis.. mungkin sebab sgt sibuk.. anak3 pon makin besar.. dan macam2 ragam.. buatkan mama dia naik giless.. hahahaha.. tapi mama tetap sayang uols... 
terima kasih jua buat hubby ku yg turut bantu i.. jaga anak2 ni... lg pon sekarang i preggy" lagi.. so.. agak letih la..  rindu pula.. nak bergambar.. and poyo2.. hahahaha.. 

thanks ya sudi visit me... 

(banyak sgt gambar.. tp xsempat nak update.. cuci pon xsempat hahahaha... my 3rd girl da besar pon hahahaha)

senyap2 berisi ^_^

maafkan saya , lama sangat xupdate kan.. semua nyer bz,bz,bz, xsempat ...

kedai i.. bisnes kecil ..









da lama senyap, last2 buka kedai huhuhuhu.. xsangka sungguh.. ni semua rezeki anak3.. pendapatan bos da xle tampung kami 4 beranak.. so kena la berusaha kan..

raYa 2012..

dengan sedih hati.. raya tahun ni i xbole balik ke kampung halaman.. 

(gambar en.google)

berya di kampung suamiku lew nampaknyer jugak.. semua ni kess kedai baru yg i buka ni... ada yg taruk anak bulus dowg for boarding hhuhuhuhu.. alhamdullilah rezeki i disitu^^. hati sayu giler..

hahahahahaha.... 


 

da masuk 3tahun dok beraya belah "PERAK" .. adoiii nangis hati ni hahahaha..
xper la.. i dpt special present tau x.. hehehehe.. 

TUNGGUUUUUUUU.....

Related Posts with Thumbnails