adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

happy birthday adam (11/1)+myra (15/3


 birthday my kids .

 gambar ni ,i suruh daddy dia yang amik.. macam ni lah jadi nyer... 

 "myra sumaiyah"  15/3/2013

adam haikal 11/1/2013






sebenarnya ingat nak beli mini ipad dkt dowg for hadiah, tp mama and papa dia tengah berjimat2 untuk bisnes . hadiah ni pon dari poket mama simpan.. hahaha.. kesian harijadi xmerasa apa2.. if orang tua xkesah lah tapi bagi kanak2 ... birthday satu hari yang ditunggu

xper , nanti if ada modal lagi mama ganti la hadiah yang korang idamkan tu yer sayang2 sekalian.. buat masa ni mama kena menabung sangat.

suka sangat bila tengok senyuman dowg happy dpt hadiah... 

I LOVE YOU MYRA/ ADAM

PAPA AND MAMA SAYANG YOU BOTH.

No comments:

Related Posts with Thumbnails