adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

"pucat"


sejak menjadi bos kucing and preggy ni.. aduh sangat letihnya i.. sampaikan rasa xgemar nak amik gambar.. sungguh pucat dan selebet muka i.. apa lagi body .. debom.. hiihihi...


gambar ni my friend yg dtg melawat i /kedai . dia la amik gambar ni... bole nampak kusam nyer i .. 
apa2 pon baby dalam perut sehat and active... alhamdullilah.. 

tp rasanya pasai i preggy baby boy , tu yang rasa xnak cantik2.. just ala kadar dan simple yang bole..
now dah 6bln preggy, lagi 3bulan..
WOW!!!!
perasaan berdebar lagi hahahaha... 

ok lah sampai sini je bole post.. i xberjalan kemana2 , so xde yang special.. ^__^.

1 comment:

Anonymous said...

The information were very helpful for me, I've bookmarked this post, Please share more information about this
Thanks

Related Posts with Thumbnails