adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

= nik on me d90 =

<<d90>>

ms micha12
namernyer la..hehehe

yg ni hadiah yg aku dapaton my birthday...wah suka sangat bila suamiku kasi hadiah ni..hehehe...on

09/12/2009...
{tapi dia kasi seminggu awai..hehehe}

memula dia nak beli D5000 jer...kat aku...dia tanyer why u like D90 n why xbeli D5000
aku xtau nak jawab...hehehe...entah la yang..i just minat no tu..hehehe..lgpun aku kata baik beli yg elok terus..kang nanti aku tukar fikiran ...nak beli yang lain plak...hehehe..biasala..dulu aku hidup xmewah...sekarang baru bole rasa..hehehehe..opps..nanti aku sambung lik..banyak nak citer kalu pasai my micha ni..hehehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails