adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

new BLOG

penat lelah setting BLOG


Giler dari pagi sampai skang aku dok terperam depan pc...pasai nak edit ...
macamner nak wat blog ni..skang ni da bole da la sesikit..

hehehehe...
ni nak sambung untuk edit plak...nak tambah apa2...malam ni...sure aku dok depan pc punya...pasai cik abg aku xder ...kuar bertugas...hurmmm..,
every year sambut TAHUN bARU kat umah jer..:(

MyEm0.Com

No comments:

Related Posts with Thumbnails