adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

saloon day

hajat rasanya nak wat macam ni...tapi sayang nak potong..

and ni dia punya result...

lain yg haku mintak lain plak..mat salon tu wat...

tengok...uwaaaaa....frust,,,
nasib baik xmahai sangat...ye la salon xglamer...
wat curl : rm 100+ higlight rambut : rm 100

sebelom ni dah survey kat MAX ...tp mahai....wat curl pun rm 198..adoiyai...blom caler lagi...hehehehe...
nak wat lurus lg mahai...ntah fenin haku...hehehe

yang rm 200 tu pun leh kata mahai jugak...but 1tahun sekali...time for me to relaks ka..hahahaha..

thanks abg...

No comments:

Related Posts with Thumbnails