adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

abg utang ngan me...yeiii

Rm309

rm 259


so i mintak ni..as claim..marah dia shopinn..
rm460( barang ni i claim kemudian..hehehe...)

okey ler..dia beli 2 barang ...i mintak 1 jer hahahahah...

ni semua kes demam bola...adey...fenin aku...so ader something ler for denda my hubby...hahahaha i jahat sgt kan...

yerla i marah pasai ..i kan tinggal kat tanah besar ...then barang yg dia nak ada kat pulau...fuh...kalu dia nak..jom aja...paksa plak tu...arrrghh....
kelakar pun ada kalu teringat kes mender ni..
padan muka..masa nak gi beli dalam kete..i dok pot.pet.pot.pet..bobebobe..
abg i gelak jer dia..hahahaha

No comments:

Related Posts with Thumbnails