adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

~vol.2 shopping ..gambar ajer



ntah per2 yerk...sesajer..amik gambo..hehehehe


hahaahahahaha...fun bila amik muke sendiri...nak gambar yg pasti sure tu susah..



.da mlm ...my abg sakit mata..da 2 3 hari sakit tp dia takut nak g hospital...so kena i ler wat massage matanyer..hehehehe...

ni gambo anak dara dia..terikut ayahnyer..


.

tengok...serupa...gambo belalang yerk...comeiiiii...


2 comments:

joegrimjow said...

macam mak je yg lebih ni
hehe

mRs '9rS said...

hehehe...pandai nyer dia...memang momy suka2 lebey2..hehehehe

Related Posts with Thumbnails