adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

~cuti ayang bwk shopin~

.yeii

yeii smlm abg bwk pi shopin...da lama xshopin...selalu nyer g shoppin...mesti beli baju anak2...ni kali ni haku nak lepas geram nak shopin for me...huby ku selalu beli baju baru...me xder pun...badan da makin besar...kalu dulu pakai saiz S.S.S.S.S.S.S. skrang da ad anak 2...(n rancang for yg no 3 ...hehehehe...lawak jer) da kena pakai saiz MMMMMMMM ( LLLLLL kot...huby ku marah pakai baju ketat2...rambang mata katanyer) hahahahahahaha...

aku plak kalu shopin lokek sikit...tgk sana...tgk sini...

bila g pakson smlm abg kata buy ler baju baru...semua baju u da kecik...da la perut da buncit...kalu xnampak ok jugak..ni tersembul kuar...lebih2..hehehehehe...xcomeynyer...tu sajer la nak perli me...dengki btoi abg ku ni..saje ler..kan baju dulu..pendek2..singkat..nampak pusat...tu yg dia membebel tu...hehehehe..



gambo eden sendiri 

memula aku g try g tgk brand nicole (ni logo xtau...xjumpa...HHAHHAH) fuh...i memang minat btoi jenama baju brand ni ..my fav..hehehehe...pass tu tgk alamak harga rm70 sehelai..aduh...baru dapat sehelai...berapa helai dapat kalu budget sikit...aduh...

me nak cari tshirt yg cool but murah jer...ades pening2,,

setakat tshirt..xpayah ler beli harga mahai..hehehehe....

lastly...ajak my abg gi cari jenama pdi 

tgk tag pun ader lg

brand ni xmahai sgt...aku beli pun yang lambak2 kat depan tu 5o% katanyer...wah...per lagi..mula ler aku borong..heheheheeh..

.

tgk dapat byk nyer,,,ter masuk yg tengah pakai ni masa dok nulis ni..hehehe n yg sedang basuh....
sukanyer bole dpt baju baru...yeiiiii

hahahaahaha..hehehehe bis jugak dlm rm+++
hehehehe tekejut plak my abg..kikikiki

but me like BAJU BARU..yeiii

thanks abg...me suka sangat...biar xder jenama like nike or adidas mcm baju u..tp me puas da..

baju mahai2 wat mende jap agi xmuat kena sedekah kat owg da..hehehehe

.
salah satu baju smlm i beli kat PDI kalu xcayer g ler tgk sample baju ni kat sana..heehehe...

lepas da beli brg...kena teman huby ku beli 


(contoh nie)

sambil dia dok shopin2 mender dlm dia..me pun belek2..terbekenan plak ngan satu oxer ni...ingat nak beli kat huby ku...tapi xde saiz...dia pakai saiz xl...but tu ade s jer...hahahahah

so aku punya berkenan sangat...amik kat i ler maknannyer...
hahahahaha
tengok...boxer biasa jer...but i like warna dia sweet sangat...yeiii..heheehehe
o yg dok atas tu tpon i nak pin no..bule2..
hahahaha...
so semua da selesai...

balik time ler..hahahahah



thanks ..to you...abg...i love u...

P?S:citer ni bukan nak kasi bangga diri ok..semua citer ni bout my real life...
kalu ad sakit hati sowy..i xmaksud pun...just fun to share..


No comments:

Related Posts with Thumbnails