adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

share picture

picture day...hahahahahaha..berangan ngan kasut baru...

 pusing ...pusing...hehehehe


. 
 kiss u 

. 
 (alahai...bila ler bole pegang mender ni...hehehehe, stkat ler amik gambor jer kat tepi..)


. 
my whole life..

. 
 eee...leh ker ni nak main piano...ni...kikiki



. 
praktis model kononnyer...huahuahua..

. 

. 
 ok...mari reramai kita berjoget..yehaaa...


. 
 tatih2....tatih...adam dah makin laju jalan2...sukanyer haku tgk...tgn kat dpn tu mcm pegang stering plak..hehehe


. 
 dah lepas mkn lenguh plak...dok ngurut2...hehehehe ,anak dara aku pun nak jugak konon nyer..xmahai pun...bayar rm1 dapat urut 3minit...heheheh


. 

. 
 bye2...mall...adam nak lik da ni...hehehe..sukanyer bebudak bila 'ye 'ye bawah gi jalan2...hehehehe


. 

. 

. 

.


hehehehe!!!!!....tengokler...we kat kedai mkn pun...leh melawak2 lagi..kikikiki..
happynyer...bila tengok kerenah keluargaku..

~You make me happy & sad, You make me laugh & cry,
You give me butterflies yet make me feel sick,I guess this is what they call love.~
Related Posts with Thumbnails