adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

hadiah dr sayang..

.yg mine yg tepi tu

masa dapat jam ni ades ..besarmyer jam ni dgn i...dua kali ganda...hehehehe...me mesti ckp gitu...but hati ku ...amat senang sangat pasai barang ni dari huby ku...bukan mudah dia nak kasi hadiah ni...selalunyer kena i yang mintak...hum...thanks sayang..

  
nie jam dia..

padahal dia nak beli jam baru...i dok selalu pot pet2...asyik2 beli jam jer...tu yg dia bg hadiah kat i kot...hehehehe...(abg u ikhlas ker tak bagi i hadiah ni...hehehehe)
.i got shoes
  
.
  
.
  

ni hadiah claim..hehehehe selalu i  jer kasi hadiah kasut kat dia..n i xpernah ader pun...so aritu sekali dia janji .."yang,bila ada duit kita beli yang u punya ok...hehehehe (senyum kambing dalam hati)

 ..sayang dia..
then bila da ada duit...me plak yang xberkenan..g ushar2 kasut...xder satu pun yg menarik...hurm..

claim ni i mintak dr masa i peknant adam lagi...skang baru dapat...n dlm tempoh tu huby ku da dkt 8pasang kasut da beli...hehehehe...n i sedey...jer...pasai dia beli shoes...n me xdpt lagi...heheheheh...

but smlm...i xkira nak amik jugak....rrrrrrrr...

so dapat ler this kasut...tima kasih abg..
i love u..
Related Posts with Thumbnails