adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

VAIO U



now im using this...
bukan xpuas hati cuma dr dulu lagi minat APPLE tu.. yerla xmampu nak belikan...yang ni pun i beli korek duit simpanan ni..kalu abg i dia xkasi beli da..tp i nak jugak...so kopak tabung ler...hehehe...

abg ku bukan xkasi tp..yg dia punya dah ad katanyer...tp mcm biasala ..i xsuka , pasai asyik berebut...dgn dia...hahahaha...

dia plak suka menyakat i...kalu i bising satu rumah lagi ler suka..

tp insyaallah ,

i nak jual ni..i nak amik APPLE-PRO biar pun i xpro...n xtau guna sangat computer ni...hehehehe
kalu berat jer, sah anto kedai...hehehehehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails