adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

siapa nie


sis SuzY

http://preciselysuzy.com/






hehehe...bole jadi kisah ler...kenai dgn sis ni... on { / / } .kenai pun kat http://www.facebook.com/myblackberryasia ,aku joint room n kenai sis ni dlm room tu...
lepas tu,skang.dia ler yg mengajar aku wat blog ni...ala macam i felt motivated ler..hahahaha
{aku tak tau btoi xeja ni...kalu ader mr.K tu mesti komen habis2 habisan ni..}....

first time kenal tapi sis ni byk bg tunjuk ajar da...hehehe...buat sis suzy this not ayat bodek yer...hahaha...
im xder ramai kawan so tu pasai nampak macam buta IT...hehehe...syok bila tau new thing...

sis suzy nice to be frez wit u...

thanks..
SARA

alamak da macam surat cinta plak...hehehe...
samb.

4 comments:

HAZWAN17 said...

ni surat penghargaan ni hehe

mRs 'sara/rIdz said...

hehehe..agaknyer..patot taruk cop mohor sekali ;)

Jard The Great said...

ehehe.. welkam to the blogging world.. =)

mRs 'sara/rIdz said...

thanks ye..hahaha ;)

Related Posts with Thumbnails