adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

tipah ternoda..

 


yeiiii...i got it...this my own PSP..., abg i xpayah berebut dgn u lagi dah yeiii...hehehehehe...suka nyer...

tp td masa nak beli mender ni...yer la aku punya lah excited kan nak gi beli....

seblom ni aku da survey kat tempat lain...rm900..harganya..dpt mcm2 benda.. n kat kedai SONY plak rm799...aku pun beriya ler nak gi beli kat kedai sony tu pasai murah ...ingat jimat ler...hahaha...

sampai kedai SONY aku pun kata nak amik benda ni yg warna putih...then dia kata rm799..without ori GAME..so ok ler...then dia kata ..kena plus RM79 untuk MEMORY CARD plak...alamak..bukan sekali ker...hehehehe..(aku plak xle nak urdur ler ...pasai kata nak amik da td..malu kang..pi plak supermarket besar....)

hehehe mner xnyer kang MAMAT tu kata aku POYO plak...kikikikiki{ cover ayu sikit...hehehe ] so apa lagi...nak xnak kena amik jugak kat kedai tu...padan muka aku gopoh sangat xsempat nak ckp apa2...hehehehe.

then..bila da bayar..rm879...aku pegi ler kat kedai apex ,nak wat masuk game yg xORI.
tetiba, ader masalah plak..benda tu kena program dulu plak...aduh...melayang plak rm30 aku..n masa aku..2jam setengah...{pasai apex tu kata nak program ni kena batery full} lepas tu kena wat masuk game plak...kena byr lagi...adoyai..

sabar-sabar...nasib baik aku suri rumah sepenuh masa..kalu ko nak soh aku tido kat market ni pun aku sanggup..biar siap ari ni...senang...hhihihihihi...

last2 siap n aku pun balik umah..n terus tulis blog ni..
pedihnyer hati..ingat nak jimat last2 melebih2 jadinyer...hehehe





hehehe ME n YOU


ni ler mainan yg aku dok berebut ngan laki ku ni...
n
tadi laki ku cakap
"ayang u xmau tukar dgn i ker...u pakai yg HITAM n i pakai yg PUTIH.." sambil gelakkan aku...hehehe

p/s: nasihat penting ...kalu beli barang pi dgn laki ko jgn pi ngan adik ipar pompuan ko...kang saleman tu xtakot...hehehehe...lgpun muka laki ko kan garang...gunakkan ler...hehehe...


salam to all..
SARA

Related Posts with Thumbnails