adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

saper reti wat cupcake??????

sesaper yg rasa terer wat cupcake..i nak order...for my son birthday on 11/01/2010 ni...tp yang kat area penang or bukit mertajam or area jusco ka (hehehehe dekat sikit ngan umah..)ler...mudah nak antar or ambik...
tp tunjuk dulu hasil kerja tgn anda ...tinggal gambar product or wat ever...
at my email s9r12@yahoo.com...or ym me..



hehehe my anak ADAM yg hensem

i tgk ramai yg ader blog wat cupcake...tp susah btoi nak masuk 1 1 blog...nak cek satu2...so senang i cari macam ni jer kan..owg nak, cek this blog n tinggal komen n antar email kat i...

i nak wat sendiri xreti...biasala xberbakat...jgn luper taruk harga sekali ok...
kalu bole cepat ler...i bole pilih yg mana satu yg ber kenan...

thanks to you..:)

SARA
Related Posts with Thumbnails