adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

KAKI MAYA BENGKAK










KENAPA NI?

aduh ..masa ari khamis 14/4/11 kakak balik dr sekolahnyer...nangis2...
katanya jatuh masa main kat tadika...
masa tu anak buah mr.hubby yang g ambik dia balik tadika, 

mula2 tengok xder la biru mcm ni...tp da sampai arini..jd makin bengkak pulak.. td petang i urut lagi sekali ...mengulupur dia nangis sakit sangat...iyer la...da biru and keras katakan....


HARAP CEPAT LA SEMBUH ,TAKUT LA KALAU PATAH KE APA

lagipun ayah dia kursus 2minggu...xder kat rumah...cuma i ,anak2 and maid jer...

masa kakak kena smlm dia siap ckp

"MAMA WHERE'S YANG (pggln ayah dia), MAMA YANG BACK NOW! " 

MAKSUD: mama yeye mana? , mama suruh yeye balik sekarang.

kakak ckp sambil nangis dan terus tertido...windunya dekat ayah dia...masa ni dah seminggu xjumpa ayah dia...sedihnya hati seorang ibu, kalu bole lompat ke KL tu...nak jer i lompat.....


I MISS YOU SAYANG...


1 comment:

Related Posts with Thumbnails