adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

ada lagi retak?

mr.hubby ingat xmo anta ler g repair..selagi bole tgk katanyer..bukan nyer byk pun luka dia..kata mr.hubby la...hahahaha..

tp jd lain ler plak..
 dok sedap2 tengok..
puff..

* tv tu ilang gambonyer...

HITAM 

jer gambornyer...mana pegi..ilang semua..pas tu ..try tengok kat plug..i wayar sambung tv tu...pssssst....bunyi terbakar..pas tu bau hangus..aduh..bertambah berat ni..lain kena lain jd..tempat terbakar tu..plak btoi2 blkg dia tempat pecah tu...uwaaaa...

rasa nak nangis ni...pass tu..tengok btoi2..lagi sekali..ada plak bunga lagi 1..bila masa ni

#picture

akan menyusul nanti..masih dlm kamera..
maaf yer..hahahaha..

tpon ler..owg jual tv tu...dia kata if ada rosak kat kaca..sepatotnyer...jgn tgok or guna lagi tv tu..pasal dekat skrin tu..ada fius aper ntah..aku pun xpaham...

apa lagi..kitaowg pun bukak wayar n angkat taruk kat belakang ler...takut ler..kena budak2 ni...

and lepas tu jugak gi kedai tv...

JENG ...JENG..JENG..

nak tau kenapa..kita tunggu selepas ini..hahahaha..

^___^

No comments:

Related Posts with Thumbnails