adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

project 1~kabinet

ni project 1

erm aper tu...xder la..i baru beli satu cabinet kecik dr kedai scndhand..so nak cumeykan lagi ler bender ni...i beli kat kedai ni..ONLINE JER

JUAI MURAH

MEMULA
tengok gambar..tanyer bole cop ker...ok, but deposit first rm20.00

da dkt 1 week ..still i xbyr2 lagi..xder masa nak isi duit kat bank..maklum ler dlm bank rm 10.00 ajer ader..hehehehe..kalu ada byk..makin banyak i bershoppin hahahaha..tu kerin pun pasai beli pyjamas kat my kids...sowg 15helai..x20rg..hahahah..kedai lelain..ONLINE jugak..mr.hubby malas melayan..katanyer sukahati asal xkaco duit dia..kalu xder/xcukup...dont ever mintak dia...hahahhaa

ni gambar almari tu...biasa jer..but kalu di..tambah cat ..menarik ler jadinyer...





cat putih comeykan..

ingat nk taruk kat bilik menjahit i..xtau ler bila siap...

~xoxoxo~

No comments:

Related Posts with Thumbnails