adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

MYLOVELY MESIN JAHIT (NEW)

 nie ler rupanyer...i punya suka...sampai apek singer tu dok ajar pun i dok sengih2 lagi...hehehehe
da dpt on SELASA..06/07/10

 sebenarnyer terkejut ader jugak...tetibakan..hehehee




wah...over plak aku amik gambor yer...mender 1 jer hehehehe

and kalu nak tau...after apex tu ajar i serba ringkas...sampai sekrg..pun i xpegang lagi for test jahit...
sayang kot..hahahhaa...xder la, i xder tools yg betul sebenarnya....apex tu masa nak test...guna benang ..i kasi benang yg beli siap semua ada tu...ala..yang dlm kotak tu ler..
apex tu dkt 10x kata kat aku...hum ...ni benang murah ni...ni benang xelok ni...heehehhe
mana xnyer..dkt 3 kali putus memanjang..jer benang tu...

AZAM AFTER NI: beli benang dulu..hahahahahaha...

bye...mesin jahit baru ku ..masih tersadai disitu lagi...xsempat beli benang atau sikit kain...hahahaha...
jangan sampai da bosan...bungkus masuk kotak..heheheheh..

thanks to my huby..pasai kasi beli mesin tu...bayar hutang yer..4x bayar...xda ler rasa berat sangat....

I LOVE YOU SAYANG ...THANKS..!!!

~TENGAH BERANGAN2 NI..ADA SEWING ROOM SENDIRI..NANTI I TULIS LAIN OK..APER YG I CARI..FOR..MY ANGAN2 ..HEHEHEHE

No comments:

Related Posts with Thumbnails