adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

mencari SOMEONE yang nak jual lot iklan dlm blog"


tengah cari blog yg i nak taruk iklan ...

kalu ada yg nak jual ker...nak bg free ke bole jugak...hehehehehe
i nak iklan my blog (littlelunabundle.blogspot.com) ni...biar dapat sambutan sikit..
+
also nak cari owg yg amik upah wat banner...i xreti ler..comey betui tgk banner owg..hehehehe...simple but cute..

ada yang berminat...masej or YM me at : s9r12@yahoo.com
sila nyatakan harga hasil kerja sekali yer..

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wah interesting..........!!!
kita cdgkan awk survey blog yg ramai follower yg follower 250 ke atas..then awk requestlah normally charge utk letak iklan kat blog antara RM 10-25.......

Wan Haffiz said...

header yg kt atas tu pun dh lawa..nice shoot..:)

Related Posts with Thumbnails