adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

~mommy nak marah ni~


ape kebenda ni...dapat jer surat ni hubby ku bkk katanyer bill 3k..oi mende alah aper yg aku guna sampai ke gini...pakai blackberry yg celcom pu xcharge sampai mcm ni...nak kata pakai i phone tu idok ler...











mender ni just renungan n aku nak lepaskan geram jer frust ler...ptg td tpon centre tanye...btoi ker u tulis macam ne...katanyer sure la.,mesti u ader pakai tu pasai ader tulis mcm tu...tp kalu pikir logik ker...bfore ni pakai pon xder mcm ni bill nyer,.
.pas tu aku geramnyer ...dok kita tanyer elok2 n sembang baik2 tu...dgn minah tu dok menguyah gum or makan ayam KFC kot sambil kita dok sembang ...nak tanyer ni...bunyi menguyah tu kuat sampai dgr kat kita...frust btoi..apa layanan mcm ni... 

padahal tepon ni jarang my huby pakai...just tinggal kat umah jer...guna pon for callin ajer....tu yg haku geram sangat ni....bukan aper...kena tanyer dowg jugak...ikut jer byr...ingat cetak duit ker...kat rumah da ader streamyx n huby n me ader pakai blackberry yg celcom punya...so nak wat mender haku pakai sampai melambak gini....

xkesah ler lepas tu u da bg diskaun tinggal rm250...still i confius for...that rm3ribu...
masih hot lagi...

5 comments:

ardinihumaira said...

ha... mahalnya sampai 3k.. gerun tol pakai bil ni kan :'(
huhu

Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

I n n z said...

first tyme tgk bil tepon mhl gile.
ikat perut lerw kalo sy yg kene.

♥ciK-t0ge ♥ said...

HuHuHu..

baNyak nyer tuH siS..
saYe nye biL p0n xpenaH cecah sebegitU..
tak0t tg0k.. :-s

aNyway sebaEk die kasik diskaUn,,

**tp xpuaS atI La sbB xtaHu naPa smPai byK cntu kan**


huHu
anyway..
saba ya ;)

mRs '9rS said...

tu ler....xpuas hati ler ni...tkejut ni...kalo ler...i ader sakit jantung sure pitam...ni i...nak g centre nak tanyer jugak..

YOURSCOMMENT said...

UISHHHH...

NI BLEH BUAT SAKIT JANTUNG NIH...MAU KOMA 14 HARI...HAHAHA...

TAKUT TGK...NANTI DH P CENTRE BGTAU PENGALAMAN K...NAK TAU JUGAK...

P/S: PEACE.. ;)

Related Posts with Thumbnails