adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

~absolute fitness

aku da makin gomok...ades....frust btoi....kena slim sikit...ni meh jom g gym mcm me...kikikiki....


tengok gambo cekgu kat belakang tu sexy....


ni yang atas ni gambo hari pendaftaran...memula daftar...ades...aku kena turun berat lagi 10kg n pancitkan tayar yg lebih ader diperut ku ini...hehehehehe....

tinggi me : 165cm
berat me : 65kg

matlamat
must turun 8~10kg
n
pancitkan tayar spare...hehhehehe

HARI YANG PERTAMA 



before mula kena interview dulu (alamak mcm nak mintak keje jer...)


yer...mula da...lari bang..


muka gabra xpenah jogging...takut jugak main mender ni..kang meluncur kebelakang nayer makcik...hehehe


tu dia nadi...laju giler...


aik abg...intai plak..


wah...kuyup luar dlm ...padahai slow jer kayuh...


yes...lepas da



ni gambo lepak minum air kat citu after siap...

lik jer umah...sakit2 satu badan..xleh owg sentuh...kalah owg after exciden jer...sini sakit...sana sakit....
aduh...abg , lenguhnyer badan me....

HARI YANG KEDUA....

da xrasa sakit sangat... rasa ringan jer badan...tengok pipi me pun da kurus sikit...hehehehe...


da penat2 senaman .....sukanyer me...apalagi...aktiviti mengambil gambo pose perasan...yer lar...kita xfemes...xder owg nak amik gambo me...me jer yang suka..kikikiki
jangan marah yer semua...





gambo abg plak...da sibok tepon jer...






 aktiviti me with sayang yg terbaru...


alamak naper yg borang ni punya gambo paling last...patotnyer yang ni paling memula sekali...huhuhuu...nak wat camner owg xreti lagi sesangat wat blog...kikiki....

1 comment:

Syafrizal said...

Bagus kerana anda sudah memulakan langkah ke arah gaya hidup yang sihat. Sekurang-kurangnya bakar jugak kolesterol tu hehe. Tapi yang paling penting pemakanan perlu dijaga bukan sahaja tahap kolesterolnya tetapi juga kehalalannya. Insya Allah anda akan jadi lebih sihat. Bukan nak diet sahaja tapi menjadi lebih sihat Insya Allah. :)

P/S: Boleh amalkan herba-herba yang dapat bantu naikkan metabolisme anda.

Related Posts with Thumbnails