adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

sedey n pening..

hahahaha...mula ngan gelak dulu n 
assalamualaikum...cedey nyer pasai td baru lepas sent my parent lik umah..dowg dtg cuti kat sini..but xsampai 1 minggu da nak balik...sedih ler...me rindu sangat dengan dowg...da ler dgn kerja huby ku mcm ni...xle nak cuti...me...sad... sangat...heheheheh...

sad pun sempat mencelah jugak...g amik gambar kat stesen bas...hehehehe...

aduh ..pengubat hati ni...

tp...skang dia bz sangat n no time for me...
hehehehe.kalu tgk i sempat update blog tu...
sure ler i byk masa terluang..
kalu x...mesti i dok membzkan diri ngan huby ku ini..hehehehe

smlm i kena bebel.

mane xnyer...heheheheh..
tgk.. haku xpandai nak edit mender ni..hehehehe

kalu xnampak jugak xtau ler...hahahaha...penin2...laki ku...
membebel2..katanyer..ni bill rumah ker tnb cek bill kat kilang maner...mengamuk sakan dia katanyer...umah owg lain rm36 jer bill api...ni...da mcm gaji i bulanan da...

sebenarnyer
aku pun terkejut tgk bill api sampai banyak ni..kalu rm400 kebawah tu biasala...ni da melebey..ni haku xle nak kata ape..senyap jer...

abg im sorry ler...i pun tak tau..
kegunaan mender sampai bill tahap gaban ni...senang xpayah pakai barang elektrik yer x...

i love u

No comments:

Related Posts with Thumbnails