adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

~alice in wayang (wonderland) huhhu


my abg ajak gi tengok wayang ...lepas lik bukit merah...


gi beli tiket ler ni





comeinyer menda2 ni...nak beli jer hingat...tp nak shopin xle bawak bebudak ni...wat letih n no mood jer for shoppin...arrrghh...


naper ler mat tu gelak kuat...hahahah (adik haku tu)


cak momy...i nak sepak bola ni...


sempat lagi abg ku g beli kasut bola...diskaun ni 20%...but kenal2 ngan owg keje +5% more..hahahaha


budak ni sempat lak main2 big ball..hahahah


letih n xbole bercakap semuanya...dalam kepala...lik tido ...lik tido...very2 letih ni..


tiket wayang




gambar2...dicari oleh google






kesimpulan nyer...cerita ni..xberapa ckp...jalan cerita pendek sangat...xmenarik...tapi...yang bagus nyer cerita ni...tu ha ...hiasan-hiasan2 dia (aper owg kata prop ) yang tu aku leh kasi A ler...nampak real giler...suka sangat tengok...bunyi dia pun bagus...hahahahahah...comei...

tp kecewa...jalan citer dia pendek jer

thanks...hahhahahahahah..

2 comments:

NeenaAnuar said...

tak sempat lagi nak tengok kat wayang.. sempat gie tengok props dia yg kat mid valley tu jerk.. heheh..

mRs '9rS said...

hehehe...me pun baru tgk jer...paasai jj n rumah i xjauh..tu yg mudah tu..dekat n cepat,

Related Posts with Thumbnails