adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

just me n you

 


HEHEHEHEHE...I SUKA KALU LEH DATING...

sukanyer ...semalam leh dating kejap ...tanpa kehadiran anak2 disisi...bukan aper...sebulan n nak masuk 2 bln ni...my abg really bz ngan keje...n i rasa jauh sgt dr dia...boring....pasai i kawan ngan dia only...bila dia bz...i sedey sgt...yer la..xder..frez nak gaduh n lawan cakap...s

semlm walau pegi beli barang dapur kejap jer...but bole kuar berdua...im happy sangat....

n abg i always love you...

p/s: tp haku dok frust ...rantai leher myra pakai hilang...xtau jatuh kat maner...bukan pasai mahal ker x...but pasai rantai tu hadiah lahir dia..nenek dia kasi...so im sad ler..pasai dr baby lagi aku xpernah bukak...skang ni da hilang...tu yang no mood tu...aduh...kecewanya...tp aku kena cari lagi ler dlm umah ni kalu bukan owg yg curi or jatuh diluar rumah,,,,

hehehehehehe...today hari isnin...kan...padahal haku xkeje pun...tp hari isnin...malasnyer nak bgn sampai myra pun xg sekolah..hehehehe...xper budak lagi yerk...heheheheh

ok ler...ni dulu..k..

salam
SARA
Related Posts with Thumbnails