adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

finding comment




macamner nak wat ni...xkuar2 jugak dia punya...page...arrrgh..naik penin da pale ku...why2...why2...nampaknyer haku kena pi mandi dulu kot...maybe dok masam ni...jadi suwey..yok...hehehehe...

laki ku plak dok melepak dpn ps2...katanyer nak ajak kuar aku n anak2ku...I LOVE him soo much...xle lupa ayat tu everytime kalu sebut pasai dia...

hehehe...ada jugak sesekali dia dok jelin2 kat aku...{ jele kot tgk aku 24 hour dok dpn pc} yer la mana tau aku dok berboyprez ngan owg lain yok...hehehehehe...

xmungkin ler sayang....u ONLY one for me that ALLAH s.w.t make for me..SAYANG...

p/s: rupanyer mender tu memang mcm tu jah...hehehehe....but i want to make it better...

i love u..ridz...
Related Posts with Thumbnails