adamaya

adamaya

my little_ syurga

my little_ syurga
yang ni ler keluarga ku yg kecik..org kata...cukup bg ku walau sederhana tp aku bahagia...xdpt diganti dgn semua harta di dunia...bila dgn family...hati akan sentiasa HAPPY jer..walau xder owg yg terima kita kerana xberharta tp family sentiasa terima kita seadanya, so bila rasa sudah cukup & kembali kepangkal jalan...pulanglah ke keluargamu..amin~
My photo
bukit mertajam, penang, Malaysia
me ~ibu kpd 2org anak2 yg comey, ~isteri to my beloved husband.. ~im 26, ~fulltime housewife, ~like belajar new thing ~amik gambar ~+ i love to read comic. ~+++n making new frez.. like to be my frez.. ~ym s9r12@yahoo.. love u ol

dera anak









 .

 
..

 .

 ..

 ..



hehehehehe...kecoh jadinyer...ni ler kalu mommy bz..padahal dok tepi haku jer masa kejadian ni...xperasan...anak haku siap leh berenang2...dok main air yg tumpah dibuatnyer...kikikiki..
happy benor dia...menjerit2 macam main kat pool plak..sambil tgn mcm dok mop lantai...hahahaha..

perangai anak2...happy jer bila teringat..ni yg kakak nye sibuk makan ais milo,,yg aku bekukan di peti (ala air milo lebih smlm>>>hehehehe)

anak teruna aku ni yang wat tumpah air ni plakda tido...
n

ayahnya...dok sembahyang jumaat...

i love my family....

thanks,
SARA
Related Posts with Thumbnails